small_logo2

Hogias småföretagarserie innehåller programvara för det lilla företaget med behov av kraftfulla, men enkla program till ett lågt pris.

Bokföring – Komplett bokföring, med möjlighet att bokföra på resultatenheter, fullständig rapportdel, och möjlight att överföra bokföringen till revisorn. I programmet ingår Leverantörsreskontra för att smidigt hantera och bevakna dina leverantörsfaktror. Pris 1490:- inkl ett års webbsupport.

Fakturering – kompletprogram för att skapa fakturor från kundregister, med eller utan artiklar. Enkel order/lagerhantering ingår. Redigeringsbar blankettlayout och bra försäljningsstatistik. Pris 1490:- inkl ett års webbsupport.

Leverantör – Hanterar din leveranstörsreskontra och hjälper dig att smidigt hålla reda på och bevaka dina leverantörsfakturor samt betala dessa via internet. Pris 1490:- inkl ett års webbsupport.

Lön – Hanterar upp till 15 anställda. Löneberedning och skatteberäkning, lönespecifikation till de anställda, rapporter, bokföringsorder, Årsavslut och rapport till Skattemyndigheten. Pris 1690:- inkl ett års webbsupport.

Kassa Bas – program för enkelt kassahantering via din PC. För den lilla butiken. Givetvis godkänt av Skattemyndigheten. Pris 2490:- inkl ett års webbsupport.

Bokföring LIGHT via webb – köp inget eget program. Kör direkt via internet. Pris 690:- / år

Fakturering LIGHT via webb – köp inget eget program. Kör direkt via internet. Pris 690:- / år

Priserna är exklusive moms.