eset4

Antivirusprogrammet NOD32 från Eset är rekordhållare av den prestigefyllda utmärkelsen Virus Bulletin 100%.

NOD32 ger dig det mest avancerade skyddet mot virus, maskar, trojaner, adware, phising och andra hot. NOD32 antivirussystem har i flera tester bevisat att det har bäst detektering, bäst prestanda, och är minst resurskrävande, i kombination med att det är enklare att administrera än andra produkter.

Image0001

NOD32 arbetar med blixtens hastighet, och det kräver minimalt med systemresurser och slöar därmed inte ner ditt system. Raka motsatsen, NOD32 låter din dator arbeta maximalt. Oftast märker du inte av att du har dess minnesresidenta skydd igång.

NOD32 gör exemplariskt sitt jobb med fingertoppskänsla utan att vara ivägen. Dess heuristiska kapacitet är unik. Ingenting kommer i närheten av NOD32. NOD32 antivirussystem är i en klass för sig. Om du vill ha det bästa skyddet som finns tillgängligt nu, välj NOD32.

NOD32 Bästa Antivirusprogrammet

Bli en del av den ständigt ökande gruppen som förlitar sig på NOD32. Lita på oss, det finns inget bättre antivirussystem tillgängligt idag.

Tiden är förbi när ett bra antivirusskydd nödvändigtvis måste strypa din dator. Släpp loss all kraft i din dator genom att installera NOD32 antivirus. Det blir befriande både för dig och din dator.

Vill du veta mer om programmet, läs särtrycket ur IDGs test här.

Läs också! ESET slår rekord i test (juli 2008)

Programmet finns givetvis på svenska! for_business_ena
Prisexempel
Pris exkl moms 1 dator 3 datorer
Licens + fri uppdatering 1år 330:- 440:-
Licens + fri uppdatering 2 år 495:- 660:-
Licens + fri uppdatering 3 år 693:- 924:-