hogialon_stor240

Hogia Lön

Hogia Lön är verktyget för en effektiv lönehantering. Det är flexibelt och lättarbetat och passar mindre och medelstora företag inom de flesta branscher. Färdiga register för lönearter och kontrolluppgifter gör det lätt att komma igång. Du behöver bara lägga upp dina anställda med deras individuella uppgifter för lön, arbetstid, skatt och semester sedan kan du göra din första lön.

Hogias löneprogram är kända för sin logiska uppbyggnad, effektiva funktioner för bl a semesterhantering och tydliga rapporter!

En del i en helhet

Med Hogia Lön får du naturliga kopplingar till övriga program från Hogia. T ex för du enkelt över bokföringsordern till redovisningen, uppgifter för den obligatoriska sjukrapporten till bokslutsprogrammet för vidare bearbetning. Skattedeklarationen kan skickas till skatteprogrammet där du lägger till företagets momsuppgifter innan du skickar filen vidare till Skatteverket via Internet.

När behoven växer är det också lätt att bygga ut lösningen med tidssystem, reseräkningssystem , bemanningsplanering m m.

De bästa systemlösningar är de som kan prata med andra. Hogias program är särskilt pratsamma och Hogia Lön är integrerat med flera av marknadens ledande leverantörer vilket ger dig som kund en stor framtidssäkerhet i din investering.

Prisexempel exkl moms
Hogia  Lön upp till 30 anställda 3.900:-
Hogia  Lön upp till 50 anställda 5.900:-
Hogia  Lön upp till 100 anställda 8.100:-

Ladda hem

Hogia LÖN – PDF

Hogia Reseräkning – PDF

Hogia PA-stöd – PDF

Hogia Frånvarostöd – PDF

Hogia Reseräkning

Hogia Reseräkning är ett enkelt och överskådligt reseräkningsprogram för hantering av dina reseräkningar. Reseräkningsprogrammet finns både för enanvändare och i nätverk . Med nätverksversionen får du smidig attestfunktion och som resenär kan du arbeta mobilt, d v s att du kan göra dina reseräkningar under resans gång.

Traktamente, milersättning, representation, restid och valuta blir enkelt med Hogia Reseräkning. Utifrån de uppgifter du matar in beräknar reseräkningsprogrammet automatiskt fram den ersättning som ska betalas ut, vad som är skattefritt, skattepliktigt och avdragsgillt.

De värden och inställningar som finns klara i reseräkningsprogrammet följer Skatteverkets regler. Naturligtvis kan du göra anpassningar och lägga till utifrån ditt företags regler.

Tack vare smarta kopplingar exporteras löneunderlag direkt till löneberedningen i marknadens ledande löneprogram.

Prisexempel

5 resenärer, enanvändare, 2990:- exkl moms

25 användare i nätverk, 11.400:- exkl moms